TitanicNorden
TITANICNYTT

Här kan du läsa allt nytt som hänt om Titanic och vad som har uppdaterats på TitanicNorden. Numera Kan du inte prenumerara på TitanicNytt utan läser det här direkt på sidan. Uppdateringar sker flera gånger i veckan.

2006

December

MER MATERIAL
Titanic Nordens nya medarbetare Maritha har fortsatt uppdatera sina två avdelningar "folket" och "fartyget" som nu innehåller ännu fler passagerarbiografier och mer fakta om Titanics rum och avdelningar.
Läs mer här.

NYA TITANICFILMER
Det släpps nya Titanicfilmer hela tiden. Via en butik på Internet kan du beställa de mest kända av dessa. Här finns allt från gamla svartvita filmer till nya dokumentärer.
Läs mer här.November

NYTT TITANICSPEL
Nu har det kommit ett nytt Titanicspel där du tar på dig rollen som Titanics kapten. Spelet innehåller den mest exakta datamodellen av Titanic som någonsin gjorts.
Läs mer här.

LYSSNA PÅ COME JOSEPHINE
Jag har fått många önskemål av besökare som velat veta mer om låten Come Josephine som Rose sjunger i Titanicfilmen. Nu kan du både lyssna på låten och läsa texten under avdelningen "filmen".
Läs mer här.Oktober

FILM FRÅN TITANICS SYSTER
För dig som är intresserad av att se hur det såg ut ombord på Titanic har jag lagt upp en gammal journalfilm från Titanics systerfartyg Olympic.
Läs mer här.September

NY MEDARBETARE
Efter att ha funnits i mer än fem år har Titanic Norden äntligen fått en medarbetare. När jag började arbetet med Titanic Norden visste jag inte att det skulle finnas så mycket att skriva om. Därför är jag mer än tacksam att Maritha vill hjälpa till.
Läs mer här.

TVÅ NYA AVDELNINGAR
Tack vare Marithas arbete har vi kunnat öppna två nya avdelningar på Titanic Norden. I vänstra menyn hittar du "fartyget" och "folket" vilka är fyllda med intressant fakta.Augusti

TITANICKONSTNÄR AUKTIONERAR UT
Den svenske Titanickonstnären Magnus Krook auktionerar nu i höst ut sin nya Titanictavla via Titanic Norden. Lägg ett bud redan idag.
Se bilder samt läs mer här.

FORUM UPPE IGEN
Webhotellet www.epsab.om har gått in och sponsrat Titanic Norden med ett ASP-konto åt forumet och frågesportarna så nu går det äntligen att diskutera och tävla igen. Ett stort tack till Epsab.Juli

BESÖK TITANIC ONLINE
Ett nytt Titanicspel ger dig möjligheten att spela ombord på Titanic online tillsammans med 300 andra spelare.
Läs mer här.

NYA TITANICFILMEN PÅ DVD (2006)
James Camerons nya dokumentär om hur det ser ut inuti Titanics vrak idag har äntligen släppts på DVD.
Läs mer här.Juni

UPPLEV TITANIC
Ett museum i USA har under 2006 byggt upp flera delar av Titanic för att ge besökarna en möjlighet att uppleva hur det var ombord på Titanic.
Läs mer här.Maj

HJÄLP MED HOSTING BEHÖVS
Mitt webbhotell kan tyvärr inte hosta ASP-filer. Forumet och frågesporten har tidigare legat hos ett webbhotell som erbjöd gratis hostning åt ASP-filerna, men det webhotellet kan tyvärr inte hosta filerna längre. Jag söker därför någon vänlig själ som har tillgång till att hosta några mindre ASP-filer. Det är bara frågan om lite utrymme och trafiken är inte så stor då det endast är frågan om små applikationer. Kontakta mig (webmaster) om du kan hjälpa till. I gengälld kan jag lägga upp länkar samt banners till din sida.

SISTA TITANICVITTNET HAR AVLIDIT
Överlevaren Lillian Asplund vars familj kom från Småland har tyvärr avlidit den 7 maj 2006. Av de tre sista överlevande från katastrofen var Lillian som var född 1906 den enda som hade minnen från när Titanic sjönk.
Läs mer om Lillian Asplund här.

DVD-REA
Just nu reas flera Titanicfilmer ut till mycket låga priser. Passa på att beställa innan priserna går upp igen.
Lyft Titanic - 39 kr.
Titanic 1996 - 49 kr.
Ghosts of the Abyss - 59 kr.
Titanic Special Edition - 99 kr (4 skivor)April

UPPLEV TITANIC
Ett museum i USA har under 2006 byggt upp flera delar av Titanic för att ge besökarna en möjlighet att uppleva hur det var ombord på Titanic.
Läs mer här.Mars

TITANIC 2
Nu har den äntligen kommit. Uppföljaren till storfilmen Titanic. Jack is back :) (observera smileyn)
Läs mer här.Februari

ESTONIAFILMEN PÅ DVD
Nu har Baltic Storm, filmen om Estoniakatastrofen släppts på DVD för endast 49 kr.
Läs mer om filmen här.Januari

FLYTT PÅGÅR
Därför ingen uppdatering.
Klicka här för att läsa andra års uppdateringar på Titanic Norden:
• 2011
• 2010
• 2009
• 2008
• 2007
• 2006
• 2005
• 2004
• 2003
• 2002
• 2001