Ship Simulator 2008

Ta chansen att vara Titanics kapten

2006 slog Ship Simulator ner som en succé i Titanicvärlden. Nu har uppföljaren kommit. Det andra spelet i denna skeppsimulatorserie innehåller bättre grafik, dygnscykler, öppna havskorsningar och mycket mer. Den innehåller dessutom nya Titanic-uppdrag. Vad sägs t.ex. om att styra Titanic den ödesdigra natten 1912.

Ship Simulator ger dig möjligheten att bli Titanics kapten. Spelet ger dig också möjligheten att styra andra fartyg än Titanic, men fokus ligger självklart på allas favoritfartyg. I den första versionen kunde du besöka tre farvatten: Hamburgs och Rotterdams hamnar samt de thailändska Phi Phi-öarna. Nu kan du även besöka San Francisco, Southampton/Solent incl. Cowes, and Marseille. Med den senaste expansionen finns det dessutom ännu fler hamnar. Nu får du möjligheten att ta Titanic till ställen som det riktiga fartyget aldrig fick besöka
Äntligen får vi chansen att styra Titanic.Spelet innehåller mänger med olika uppdrag. Varje uppdrag innehåller ett par uppgifter, till exempel passera en boj, plocka upp och frakta passagerare eller rädda en drunknande människa. Ibland gäller det bara att ta sig från ett mål till ett annat. Den häftiga delen av spelet är dock den virtuella Titanic som har byggts upp. Modellen är resultatet av ett års forskande där man tittat i böcker, ritningar och fotografier. Till sin hjälp har experter från Titanic Research and Modelling Association kallats in. Resultatet har blivit den mest exakta "low polygon" CG-modellen som tillverkats. Idag kan man besöka alla delar av Titanics däck, men i framtida uppdateringar ska det även vara möjligt att gå in inuti Titanic. Detta låter mycket intressant för oss Titanicintresserade.
Besök Titanic via den mest exakta datamodellen som någonsin gjorts.Ship Simulator är Titanicspelet som alla Titanicintresserade måste ha. Oavsett om du vill spela det för spelets skull eller om vill besöka Titanic via datamodellen. Genom ett samarbete med Discshop kan du dessutom beställa spelet till ett lågt pris. Klickar du på länken nederst på sidan och beställer direkt genom den får du ett lägre pris än om du handlat i affären.

Screenshots från Ship Simulator 2008.Spelsugen?
Vill du beställa spelet? Då ska du använda dig av länken här under:
Ship Simulator 2008 - Klicka här för att beställa till specialpris

Det finns även specialversioner av Ship Simulator 2006
Ship Simulator 2006 Collectors Edition
Ship Simulator 2006 Add On
Ship Simulator 2006 Collectors Edition + Addon