SNABBA PENGAR?
NYA MÖJLIGHETER ÅR 2015
   TJÄNA PENGAR VIA INTERNET

Inledning

Det är faktiskt väldigt LÄTT att TJÄNA PENGAR över Internet. Det finns faktiskt flera företag som betalar ut stora summor pengar för att du i gentjänst gör i princip ingenting. Efter att under flera år ha testat ett 100-tal sätt att tjäna pengar över INTERNET har jag här samlat de bästa tipsen i hela världen. (De enda som fungerar)

Du registrerar dig hos ett eller flera av företagen helt gratis här under.

Har du en hemsida, blogg, nyhetsmail, medlemskap i community eller liknande kan du lätt tjäna 1000 kronor om dagen på att lägga upp reklamlänkar. Du kan få så mycket som 2,50 kronor varje gång någon klickar på din reklam eller ca 1 krona i snitt för varje person som besöker din hemsida eller blogg. Du kan också få t.ex. 15 % av produktvärdet på att sälja olika produkter genom din sida, t.ex. mobiltelefoner, kameror eller filmer. Besöker någon till exempel nätbutiken Sabina Web via din hemsida så sätts genast en krona in på ditt konto.

Pengarna får du sedan enkelt insatta på ditt bankkonto som en vanlig lön.

Jag kan branschen "hur man tjänar pengar på Internet" bättre än många andra. Min första "tjäna pengar" hemsida kom nämligen redan 1997 då jag började undersöka olika sätt att tjäna pengar över Internet. Jag har lagt ner tusentals timmar på att hitta det bästa sättet. Många sidor där ute är rena bluffen, men det finns flera guldkorn som fungerar. Efter flera års forskande har jag nu valt att lista de företagen som du verkligen kan tjäna pengar genom. Luta dig tillbaka och bli rik på att göra ingenting. Här lär du dig att få enkla pengar. Tipsen handlar om:

• Tjäna pengar på din hemsida
• Tjäna pengar på din blogg
• Tjäna pengar på att använda twitter eller facebook
• Tjäna pengar genom att värva dina kompisar
• Tjäna pengar på mailutskick
• Tjäna pengar på nyhetsbrev

Med mera...


Tips 1 - Ny svensk storsatsning.

BETYG: 5/5

LÄTT ATT ANVÄNDA
BRA BETALT
SVENSKT
GRATIS

Att tjäna pengar på att ha reklam på din hemsida / blogg startade som möjlighet hos etablerade och svenska Tradedoubler (se Tips 2) redan år 2000. År 2004 kom det första svenska alternativet till Tradedoubler. Ett alternativ som erbjuder dig hög provision och en hög månadslön.

Double.net är företaget som snabbt blivit en enorm succé i Sverige. Jag får redan nu en rejäl månadslön varje månad bara genom att ha reklam på mina sidor. Har du en hemsida / blogg kan du tjäna pengar på att ha reklam. Anntingen kan du ha textlänkar, banners eller bilder.

Du får olika mycket betalt för olika länkar. Just nu får du upp till 2 kronor varje gång någon klickar på din reklam. Amorspilar.se är ett exempel på svenska företag som betalar för varje besökare du genererar åt dem.Du kan också få betalt för att folk registrerar sig till olika saker. Registrerar ett företag sig hos Double.net får du hela 2500 kronor. Registrerar du en vanlig användare får du hela 50 kronor. Då medlemsskapet är gratis behöver du bara registrera 4 medlemmar för att få din första utbetalning. Då Double expanderar snabbt är det just nu mycket enkelt att värva medlemmar och få 50 kronor per värvning. Så fort du tjänat 200 kronor sätts dessa in på ditt bankkonto. Registrerar du istället en ny kund åt Double får du hela 2500 kronor.

Exempel på några av företagen som ger dig betalt för att du länkar till dem genom Double

Double.net - Tjäna pengar på Internet
Amorspilar.se - Kärlek på nätet
Sabina Web - Köp kläder
Nelly - Vackra kläder.
Telenor - Gratis Kontantkort.
Yourlenses - Billiga kontaktlinser.
Bluebox - Köp presenter.
Travelstart - Flygresor.
Netlens - Billiga linser.

Hur mycket man tjänar beror ju på hur många besökare man har och hur man har lagt ut reklamen. Man måste ju också lägga ut den så det blir lite frestande att klicka på den. Lyckas du bra så kan du räkna med att få ca 1 krona per besökare i snitt.

Många privatpersoner lever idag på att tjäna pengar över Internet. Har man t.ex. 1000 besökare om dagen så kan man tjäna ca 1000 kronor om dagen. Det ger en månadslön på 31 000 kronor
Double.net - För att gå in på Double klickar du här


Tips 2 - Också länkar på din hemsida eller blogg.

BETYG: 5/5

LÄTT ATT ANVÄNDA
BRA BETALT
SVENSKT
STÖRST
VÄLETABLERAT SEDAN ÅR 2000
GRATIS

Företaget i Tips 1 startades år 2004 nystartat medan Tradedoubler är det stora kända svenska företaget som nästan alla annonsörer använder sig av. Själv har jag varit medlem i 10 år och får en rejäl månadslön varje månad bara genom att ha reklam på mina sidor. Har du en hemsida kan du tjäna pengar på att ha reklam. Anntingen kan du ha textlänkar, banners eller bilder. Du får olika mycket betalt för olika länkar. Just nu får du upp till 3 kronor varje gång någon klickar på din reklam. Sabina Web är ett exempel på svenska företag som betalar för varje besökare du genererar åt dem.

Du kan också få betalt för att folk registrerar sig till olika saker. Registrerar någon sig gratis hos Tele2 kan du t.ex. få hela 100 kronor. På Ikano Banken får man 300 kronor för att värva medlemmar till ett gratis konto.

Du kan t.ex. tjäna pengar genom att sälja produkter åt företag. Klickar någon på mobiltelefonen och sedan köper den eller något annat på Nellys hemsida får jag hela 15 % av köpvärdet. Köper någon en mobil för 3000 kronor får jag då alltså hela 450 kronor. Du kan också tjäna tusentals kronor genom att sälja kontaktlinser åt Netlens. Det är lätt att få folk att köpa linserna och snittordern är på 800 kronor. Då du får 20 % av produktvärdet får du i snitt 160 kronor per order du genererar. Mer om att tjäna pengar på att sälja saker kan du läsa om under Tips 5.Du kan tjäna pengar på att ha banners på din hemsida.Exempel på företag som ger dig betalt för att du länkar till dem genom Tradedoubler :

Amorspilar.se - Kärlek på nätet
Sabina Web - Köp kläder
Nelly - Vackra kläder.
Comviq - Gratis kontantkort.
Lensway - Billiga kontaktlinser
Tradera - Största svenska auktionssidan.
Ikano Banken - Vinn pengar över Internet.
BOKUS - Nordens största bokhandel.
ADLIBRIS - En annan bra bokhandel.
Tradedoubler - Tjäna Pengar genom att ha reklam på din sida.
Det finns hundratals sidor att anmäla dig till genom Tradedoubler.

Hur mycket man tjänar beror ju på hur många besökare man har och hur man har lagt ut reklamen. Man måste ju också lägga ut den så det blir lite frestande att klicka på den. Lyckas du bra så kan du räkna med att få ca 1 krona per besökare i snitt.

Många privatpersoner lever idag på att tjäna pengar via Tradedoubler. Har man t.ex. 1000 besökare om dagen så kan man tjäna ca 1000 kronor om dagen.

Klicka här för att gå in på Tradedoubler

Fortfarande osäker? Klicka här för att se ett av mina kontoutdrag från Tradedoubler . Jag får en insättning varje månad.


Tips 3 - Den tredje konkurrenten.

BETYG: 5/5

LÄTT ATT ANVÄNDA
BRA BETALT
SVENSKT
STORA PENGAR
GRATIS

Affiliator är den nya svenska konkurrenten till företagen ovanför. Skillnaden mot de andra företagen är att Affiliator har helsatsat på "betalt per klick". Eftersom de är nystartade har de enorma provisioner för sina sidor. Du kan tjäna flera kronor per besökare på att länka till sidor som Sabina Web.

Tjäna pengar på att ha banners eller textlänkar

Exempel på företag som ger dig betalt för att du länkar till dem genom Affiliator:

Amorspilar.se - Kärlek på nätet
Sabina Web - Köp kläder
Comviq - Gratis kontantkort.
Lensway - Billiga kontaktlinser
Tradera - Största svenska auktionssidan.
Ikano Banken - Vinn pengar över Internet.
BOKUS - Nordens största bokhandel.
ADLIBRIS - En annan bra bokhandel.
Nelly - Vackra kläder.
Affiliator - Tjäna pengar på Internet:

...och ett hundratal sidor till.

Affiliator.se
Klicka här för att gå in på Affiliator.

Fortfarande osäker? Klicka här för att se ett av mina kontoutdrag från Tradedoubler. Jag får en insättning varje månad.


Tips 4 -

Tjäna pengar på din blogg, via facebook, nyhetsbrev eller twitter.

Den kände bloggaren Blondinbella blev miljonär genom att ha reklam i sin blogg. Kända bloggare som Alex Schulman och Blondinbella kan enkelt dra in tusentals kronor i månaden genom att rekommendera produkter eller länkar i sina bloggar. Du måste inte vara en känd bloggare för att tjäna några tusen kronor i månaden. Det handlar om att göra en produktplacering på ett effektivt sätt. Blondinbella brukar t.ex. göra reklam för kläder och smink. En kända fotograf brukar blogga om digitalkameror och tjänar pengar på att länka till olika sidor som säljer kameror. En annan känd dataspelsbloggare har blivit rik på att länka till företag som säljer dataspel. Det är inte bara via din blog du kan tjäna pengar utan också genom olika sociala medier. Du kan tjäna pengar genom:

• Tjäna pengar på din hemsida
• Tjäna pengar på din blogg
• Tjäna pengar på att använda twitter eller facebook
• Tjäna pengar genom att värva dina kompisar
• Tjäna pengar på mailutskick
• Tjäna pengar på nyhetsbrev

Med mera...


Tjejen som blev rik på sin blogg.

Det handlar om att rekommendera produkter och hemsidor. Det kan du göra i vilka kanaler som helst genom Internet så länge du gör det på ett lagligt sätt och inte spammar. Du kan också värva dina vänner och låta dem göra jobbet åt dig. Ju fler personer du värver desto mer pengar tjänar du.


Tips 5 - Rikta in dig på en produkt.

Ett bra tips är att helt och hållet riktiga in dig på en produkt eller företag och satsa allt på att sälja just den genom Double.net.

• En smart sida
En smart sida är Allt om Kontaktlinser som har riktat in sig på att hamna överst för träffar om kontaktlinser. Sidan länkar då till Netlens. Netlens erbjuder hela 20 % av produktvärdet. Då snittordern är på 800 kronor får man i snitt 160 kronor per order du genererar.

Det är lätt att få folk att köpa linserna så tänk då om du säljer 10 i månaden eller 100 i månaden så mycket pengar det blir. Pengarna tycker då in utan att du behöver göra någonting.• En annan smart sida
Faktasidan Allt om Azorerna ligger etta på google under det populära sökordet "Azorerna". Genom att helt och hållet satsa på försäljning av en enda bok säljs det nu hundratals av denna. Man behöver alltså inte göra en krånglig sida med tusentals länkar för att tjäna pengar utan det räcker att hitta en nisch med något som folk vill köpa. Då det finns så många produkter att välja mellan är det lätt att hitta något bra att sälja.

Allt om Azorerna tjänar också pengar på att sälja resor. Flygvaruhuset är en av landets största resebyråer. Sedan starten 1989 har närmare 1 000 000 resenärer valt att resa utomlands med deras hjälp. Flygvaruhuset erbjuder hela 200 kronor per såld resa du förmedlar.Tips 6 - Låt andra tjäna dina pengar åt dig.

Få del av när andra vinner
Ikano Banken har nu startat ett program där du tjänar 300 kr på att värva medlemmar till ett gratiskonto. Detta program funkar bra och Ikano Banken är ju ett mycket starkt varumärke i Sverige. Medlemskapet är självklart helt gratis så det är lätt att värva folk. Bara för själva värvningen får du hela 300 kronor, men de stora pengarna ligger i att du får procent på allt dina värvade spenderar på Ikano Banken utan att de själva förlorar något på det. För varje krona får du alltså en andel så värvar du bara några stycken börjar pengarna regna in.


Hur gör jag?
Du använder din affilatelänk som du får genom partnerprogrammet. När någon går in på den och blir medlem så står du som värvare. Du får då dina första 50 kronor. Därefter är det bara att luta sig tillbaka medan dina procent på intäkterna trillar in på kontot.

För att gå in på sidan klickar du här


Tips 7 - Internetauktioner.

BETYG: 5/5

LÄTT ATT ANVÄNDA
LÄTT ATT FYNDA
GRATIS
SVENSKTMånga lever idag på att endast köpa och sälja saker på Internetauktioner. Auktionerna börjar ofta på 1 krona och därför är det lätt att göra fynd. Sedan kan man sälja samma sak man köpt för många gånger inköpspriset och tjäna mycket pengar. Man kan också sälja gamla saker som man vill bli av med. Det bästa är att det är så lätt att både köpa och sälja via Tradera. Man lär sig snabbt hur man ska göra för att få så höga bud som möjligt på sina auktioner.

Tradera har seriösa auktioner och gratis medlemsskap. För att kunna vara med och bjuda i en auktion måste du registrera dig som medlem (gratis). Detta för att säljare/köpare ska känna sig säkra. Tradera är en webbsite med seriösa auktioner. Klicka på "Bli medlem" (på Traderas webbsida) och fyll i de enkla uppgifterna.

TA EN TITT, KLICKA HÄR


Signerade foton av kändisar är
vanliga på Tradera.
Köp billigt och sälj dyrt. Många livnär
sig på att just köpa/sälja autografer.
(Inte jag dock)

Läs mer/anmäl dig här
Hur du fyndar på en auktion.

Det är lätt att göra fynd på en auktion eller en loppis. Detta fynd kan du sedan auktionera ut för kanske 20 gånger inköpspriset. Här under rekommenderar jag två böcker som är mycket bra när du vill fynda på auktioner.

Lilla fyndguiden. Hitta rätt på loppis och auktion

Lilla fyndguiden. Hitta rätt på loppis och auktion av Anna Örnberg.
En liten handbok i auktionskonst att konsten att gå loppis. Massor av tips som gör det roligare och ökar chansen till FYND. Du kan få köpa den för endast 76 kronor genom att klicka här. Köper du den får jag 10 kronor av Bokus eftersom köpet har gått genom min hemsida. Detta beror på att jag är medlem hos Tradedoubler som du kan läsa mer om ovanför. Vem som helst kan bli medlem där och tjäna pengar på samma sätt.
BOKUS - Läs mer om boken här.

How to sell anything on ebay and make a Fortune

How to sell anything on ebay and make a Fortune av Dennis Prince
Genom att läsa denna bok lär du dig hur man ska göra för att skapa sig en förmögenhet på Internetauktioner. Ebay är amerikanskt, men fungerar i stort sett likadant som Tradera. Därför är boken lika användbar om du ska satsa på Tradera. Du kan få köpa den för endast 120 kronor genom att klicka här. Köper du den får jag 18 kronor av Bokus eftersom köpet har gått genom min hemsida. Detta beror på att jag är medlem hos Tradedoubler som du kan läsa mer om ovanför. Vem som helst kan bli medlem där och tjäna pengar på samma sätt.
BOKUS - Läs mer om boken här.


Tips 8 - Hur du lyckas med din försäljning.

Det är lätt att lyckas med Tradedoubler. Allt du behöver göra är att länka rätt produkter med din hemsida. Din hemsida kanske handlar om en viss film eller filmer i allmänhet. Vad kan då fungera bättre än att sälja en riktig storsäljare genom din hemsida?, se exempel:


Titanic 2007
James Camerons fantastiska film om Titanic.

Bildformat: Anamorphic widescreen 2.35:1
Längd: 3 Timmar
Pris: ENDAST 200 kronor
Detta är den ultimata utgåvan i form av en box, innehållande 4 st discar. Boxen innehåller, förutom filmen, så mycket extramaterial att även den mest kräsne DVD-konsumenten kommer att få sitt behov av extramaterial tillgodosett. Det finns en 3 timmars dokumentär om hur man gjorde filmen, 29 st bortklippta scener, ett alternativt slut m.m

Köper du filmen får jag 30 kronor av CDON eftersom köpet har gått genom min hemsida. Detta beror på att jag är medlem hos Tradedoubler som du kan läsa mer om ovanför. Vem som helst kan bli medlem där och tjäna pengar på samma sätt.
CDON - Klicka här för att beställa till specialpris

Har du en sida om fototrafering så sälj en ny kamera. DU kan tjäna tusentals kronor på att sälja kameror åt andra företag, se exempel:


Sälj Canons senaste digitalkamera åt CDON Alla vill ju ha en ny kamera och det är alltid billigast att handla via Internet. Vid ett generat köp får jag 1500 kronor av CDON eftersom köpet har gått genom min hemsida. Detta beror på att jag är medlem hos Tradedoubler som du kan läsa mer om ovanför. Vem som helst kan bli medlem där och tjäna pengar på samma sätt.

Om du har en liknande sida som denna kan du t.ex. sälja böcker som handlar om hur du ska göra för att Tjäna Pengar. Se exempel:

Tjäna Pengar på att Strategier för att tjäna pengar

Strategier för att tjäna pengar av Rolf Carlsson
I boken Strategier för att tjäna pengar får du följa och lära av organisationen SIAR. Författarna menar bl a att det var inom "Strategier för att tjäna pengar" som begreppet ”bli rik via nätet” definierades för första gången. Boken ger dig insyn i hur utvecklingen sett ut inom strategiområdet. Du kan köpa boken billigt genom att klicka här.

Köper du den får jag 20 kronor av Bokus eftersom köpet har gått genom min hemsida. Detta beror på att jag är medlem hos Tradedoubler som du kan läsa mer om ovanför. Vem som helst kan bli medlem och tjäna pengar på samma sätt.
BOKUS - Läs mer om boken här.
Din hemsida kanske handlar om ett dataspel, t.ex. storsäljaren The Sims 4, se exempel:

Tjäna Pengar på att sälja The Sims House Party

The Sims 4
Uppföljaren till succéspelet The Sims. Sätt på dig partyhatten och ta fram serpentinerna. Människorna i The Sims bjuder på fest i den lilla förorten till Sim City. Gör dig beredd på lite sång, lite dans och kanske lite naket…

Kategori: Barn, Familj, Simulator
Multiplayer: JA
Leveranstid: 2-4 arbetsdagar

Du kan köpa spelet billigt genom att klicka här. Köper du den får jag 50 kronor av CDON eftersom köpet har gått genom min hemsida. Detta beror på att jag är medlem hos Tradedoubler som du kan läsa mer om ovanför. Vem som helst kan bli medlem där och tjäna pengar på samma sätt.
CDON - Klicka här för att beställa till specialpris

Detta är bara några exempel på hur du genom att rekomendera produkter kan tjäna pengar. Det gäller att hitta din nisch och välja en produkt som många vill köpa. Ett tips är att öppna ditt eget varuhus via Internet. Du kan då sälja produkter utan att ha något hemma. Allting går genom dina klienter och pengarna bara rullar in.•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•

DEL 2 -
Hur får jag fler besökare till min hemsida?


Tips 9 - Hur du får fler besökare till din hemsida

BETYG: 5/5

LÄTT ATT ANVÄNDA
GRATIS MEDLEMSKAP
GRATIS BESÖKARE
SVENSKT

För att kunna locka folk till dina länkar måste du ha en välbesökt hemsida. Detta är mycket lätt att få. Allt du behöver göra är att följa tipsen här under.

Mer-Trafik är en helt ny svensk storsatsning med ett unikt system. Du kan här enkelt tjäna pengar eller besökare till din hemsida. Idén går ut på att du besöker en annan medlems hemsida och får en besökare i gengäld. Det bästa med Mer-Trafik är att det är helt gratis att bli medlem och inga kostnader tillkommer.

Eftersom Mer-Trafik ger dig värvningspoäng så passa på att anmäla dig snabbt. Eftersom företaget är nystartat blir det nämligen extra lätt att värva folk. Poängen kan tas ut både i besökare till din hemsida eller i pengar.

• Du får upp andel i det dina värvade tjänar i besökare utan att de förlorar på det.
• Mer-Trafik ger dig lätt tusentals nya besökare till din hemsida.

Det unika med Mer-Trafik är att du kan du få tusentals besökare gratis. Allt du gör är att besöka en annan medlems hemsida och i utbyte får du en besökare tillbaka. Med alla Mer-Trafiks tusentals medlemmar får du lätt många besökare.

Du får också värvningspoäng så passa på att anmäla dig snabbt. Eftersom Mer-Trafik är nystartat blir det extra lätt att värva folk. Värvar du någon får du 150 besökare + poäng för varje besökare han i sin tur värvar utan att han förlorar något. Om han du värvat sedan värvar ytterligare någon får du del av hans värvningspoäng utan att han förlorar något osv. Alltså behöver du bara värva några stycken och sen sköter dina värvade resten. Du behöver bara luta dig tillbaka och låta dina värvade värva tusentals personer åt dig.

• Mer-Trafik ger dig lätt tusentals nya besökare till din hemsida.
• Mer-Trafik är ett utmärkt sätt att göra din hemsida känd på Internet.
• Värvar du folk får du tusentals besökare utan att lyfta ett finger.

Läs mer/anmäl dig här till Mer-TrafikTips 10 - Det bästa tipset

För att tjäna så maximalt med pengar som möjligt så gör så här:

• Anmäl dig till alla programmen här på sidan
• Gör en liknande sida som denna
• Sprid reklam för din sida på Internet och värva många

Du kan tjäna tusenlappar

Jag som skrivit detta använder TRADEDOUBLER och Double.net på alla mina hemsidor och köper/säljer många varor på Tradera. Tack vare det får jag varje månad flera tusenlappar extra utan att göra något ansträngande.
Tips 10 - Få gratis biobiljetter

Som en liten extra bonus kan du få gratis biobiljetter genom att gå med gratis i olika sidor:

• Anmäl dig gratis till olika sidor och få gratis biobiljetter.
• Direkt efter anmälan får du biljetterna i din brevlåda.
• Värva andra och få 1 biljett per värvad medlem.

Läs mer/anmäl dig här till Gratisbio


Tips 11 - Hur du får ännu fler besökare till din sida.

Ett mycket bra tips är att göra bannerbyten och länkbyten med andra sidor. En bra början är att göra byte med denna sida. Välj själv ifall du vill byta banner eller textlänk. Klicka på Bannerbyte

Ännu ett tips är att du lägger upp din hemsida på de olika topplistorna. De största topplistorna är:

Topp25
Topplista.se
Mitt sista tips är att du gör länkbyten med andra hemsidor. Lägg upp deras länkar på din hemsida så lägger de upp din länk på sin hemsida. Börja med att kontakta mig så gör vi ett byte mellan våra sidor.

Hoppas nu att du tycker dessa tips är bra och att du också ska bli rik. Följ denna guide noga så ska du snart också få en riktigt bra månadslön. Lägg ner några dagar så kan du sedan luta dig tillbaka och bara håva in pengarna. Tänk vilken härlig känsla att bara ligga på stranden samtidigt du tjänar hundratals kronor på att göra ingenting. Pengar är livet :)
Diskutera Tjäna Pengar via nätetPengens länkbyten:

Titanic Norden - Allt om Titanic
Tjäna Pengar på Flickr - Ett nytt sätt för snabba pengar!
Tjäna Pengar - En bra sida full med tips.
Enkla Pengar - Tjäna enkla extra pengar via internet!
Enkla Pengar - Tjäna pengar på internet eller tjäna pengar på nätet.
Pengaportalen.se - Fler tips på hur du kan tjäna pengar på Internet
Gratis Pengar - Köp och Sälj. Tjäna Pengar
Allt om linser - En informationssida om kontaktlinser.
Din länk här? - Vill du göra ett länkbyte?


Bannerbyten


https://www.titanicnorden.comhttp://www.shoppingtorget.seTexas-Holdem - POKER ONLINE


Din banner här?
Om du har frågor så kan du maila


Har du försökt tjäna pengar via INTERNET på något sätt?Se resultat


Rösta gärna upp oss på någon av dessa topplistor så vi kan få fler besökare

Topp25
Topplista.se


Vill du dubbla antalet besökare till din sida?
Sänd en besökare till Mer-Trafik och få en tillbaka. Klicka här för att läsa mer
Reklam
TITANICNORDEN - NORDENS STÖRSTA TITANIC SIDA
© Copyright SNABBA PENGAR, 1998-2015
Frågor ställs till,
Hitills har sidan blivit besökt 228027 gånger sedan starten 1998.