Titanic an Interactive Journey

Systemkrav
166 mHz Pentium processor

Titanic An Interactive Journey är en interaktivt faktaprogram om Titanic. Programmet kan beskrivas som som en interaktiv dokumentärfilm, men det innehåller otroligt mycket mer information än vad som ryms i en dokumentär. Programmet innehåller över 600 fotografier från Titanic, över 200 orginal illustrationer och mer än 200 fotografier på objekt som plockats upp från vraket. Den innehåller också tonvis med intressant information i form av text, ljud och videoklipp.


Läs artiklar om Titanic från 1912.

Titanic an Interactive Journey är uppdelad i tre olika sektioner.

• Titanics historia och jungfruresa
• Efterspelet
• Vraket

Du klickar dig fram i olika menyer och allting spelas upp med berättarröst och mängder av bilder samtidigt som bakgrundsmusik höjer tämningen. Den bästa delen i programmet är kanske orginalfilmklippen från Titanic och Olympic. Här fanns flera filmklipp som jag inte hade sett innan trots att jag har lyckats samla på mig ett rejält arkiv under åren.Screenshots från Titanic an Interactive Journey.

Titanic an Interactive Journey är en CD som alla Titanicintresserade bör äga.En intressant sak på cdn är att du kan klicka dig fram på Titanicvraket.
Du kan se bilder och kolla i en databas över bärgade föremål.