Titanic A Mysterious Undersea Adventure

Titanic A Mysterious Undersea Adventure är ett lättspelat äventyrsspel i undervattensmiljö. Jag har precis fått tag i det och inte hunnit sätta mig in i handlingen ännu, men i introt får du se en sjunkande Titanic och en röst som säger att enligt den senaste forskningen var det mystiska krafter som sänkte Titanic.I spelet sägs det att mystiska krafter sänkte Titanic.

Vad jag har förstått av det lilla jag hunnit spela ska man ner och undersöka Titanics vrak. Vid vrakområdet hittas en uråldrig sjunken stad. Denna mystiska stad döljer anledningen till att Titanic sjönk. När jag fick tag i spelet i början av 2003 hade jag aldrig tidigare hört talas om det. Det gavs först ut 1998 under namnet Titanic A Mysterious Undersea Adventure, men år 2002 kom det ut i en ny utgåva med namnet Titanic: Dare to Discover.
Den uråldriga staden som ligger intill Titanics vrak.


För att förstå varför Titanic sjönk undersöks vraket och den sjunkna staden. Spelet är ett lättnavigerat äventyrsspel som styrs enkelt med piltangenterna. Om du inte orkar spela igenom spelet själv så finns lösningen här under :)

Titanic: Dare to Discover lösning
Titanic. Dare to Discover