Tycker du att Titanic Norden är en bra sida?

Då kan du hjälpa Titanic Norden genom några snabba klick. Gilla Titanic Norden på Facebook och hjälp oss att nå ut till fler. Genom att gilla sidan uppmärksammas den på Facebook, men också för sökmotorerna. Om du tycker att Titanic Norden är en bra sida så kan du hjälpa till på två sätt:

  1. Titanic Nordens Facebooksida

För att sprida budskapet om Titanic Norden ännu mer skapades sommaren 2012 Titanic Nordens Facebooksida. Facebooksidan finns till för att jag (Titanic Nordens webmaster) ska kunna posta inlägg till er om allt nytt som händer i Titanicvärlden. Som medlem kan du ta del av de senaste Titanicnyheterna varje gång du loggar in på Facebook.
Klicka här för att besöka Titanic Norden på Facebook


  2. Titanic Norden på webben

Det är också mycket gynnsamt för Titanic Norden ifall ni inte bara gillar Facebooksidan utan också gillar själva hemsidans adress. Om du tycker att Titanic Norden är en bra sida så klicka också på gilla-knappen här nedanför.


Det finns också ett tredje sätt att hjälpa Titanic Norden. Sedan oktober 2012 har du möjligheten att rekommendera Titanic Norden till Google genom att ge den ett G+ via ditt Googlekonto. Ju fler G+ sidan får desto bättre träffar får sidan på sökmotorerna. Har du inte ett konto hos Google+ så är detta en utmärkt anledning för att skaffa ett :)

Om du tycker att Titanic Norden är en bra sida så rekommendera sidan både på Facebook och Google :)